Ghadir Frisörsalong

Frisörsalong Lund

VI GER DIG

Personligt

Vi på Ghadir Frisörsalong i Lund tror att det är av största vikt att få varje kund att se och känna sig som den bästa versionen av sig själv. Därför anpassar vi stilen, formen och tekniken efter kundens önskemål, hårtyp och egenskaper för att uppnå en fantastiskt naturlig look.

Service

Ghadir frisörsalong erbjuder en upplevelse som är både trevlig och lyxig. Vi strävar efter att ge det bästa möjliga bemötandet för våra kunder. När du besöker salongen kan du räkna med att bli omhändertagen av våra duktiga personal som lyssnar noga på dina behov och önskemål

Kvalitet

Här kan vi hjälpa dig att få en klippning som både ser och känns fantastisk. Vi är specialiserade på högkvalitativa klippningar och använder endast professionella produkter som ger fantastiska resultat. Du kan alltid lita på att vi gör ett professionellt jobb.

Frisörsalong Lund

VÅRA TJÄNSTER

Frisörsalong Lund

Det är vårt löfte att ta så bra hand om ditt hår som möjligt. Vi erbjuder klippningar för dam, herr och barn. Våra utbildade frisörer använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa ett professionellt resultat. Vårt team av servicemedvetna frisörer jobbar hårt för att ge dig den bästa behandlingen och förvandla din frisyr till just det du vill ha den. Vill du att vi kontaktar dig, klicka här. Välkomna in till oss i centrala Lund.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Stora Södergatan 7, 222 23 Lund

Ring oss

0720-205520

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär